Magazin

Magazin Urne Funerare ce va pune la dispozitie o gama larga de urne cu finisaje deosebite: Urne Funerare Piele, Magazin Urne Funerare Lemn, Urne Funerare Portelan, Urne Funerare Metal si multe altele pe care le puteti descoperi aici.

Dorința noastră este de a oferi clienților un produs de calitate și un serviciu profesional, garantând și certificând calitatea acestora. Produsele comercializate de către firma noastră sunt în cea mai mare parte „Made in Italy”. Produsele noastre fac parte dintr-un program exclusiv de verificare a calității garantând persoanelor care comandă pe site achiziția unui produs a carui proveniență și calitate este Certificată.

Daca nu intelegeti ceva sau nu gasiti o informatie sau un produs in site-ul nostru, urna.ro, ne puteti contacta telefonic la 0760 715 509 sau pe ne puteti scrie pe e-mail info@urna.ro si va garantam de tot suportul de care aveti nevoie. Va raspundem in timp util si veti gasi la celalalt capat o echipa empatica care va va sari in ajutor imediat, pentru ca experienta pe care o avem in acest domeniu ne-a facut sa cunoastem foarte bine cat de sensibila este o situatie de acest gen, in care pierzi pe cineva drag si de cat de mult suport aveti nevoie de la persoanele din jurul dvs.

Vă mulțumim pentru că vizitati pagina noastră web și vă invităm să rămâneți în legătură cu noi atât pe paginile site-ului nostru și pe cele ale rețelelor noastre de socializare – LIKE ON FACEBOOK.


Afișez 1 - 12 din 108 rezultate