URNA.RO

Termene și Condiții

1.0 Termenii și condiții

1.1 Stimate utilizator, dorim să vă informăm că condițiile de vânzare a serviciilor si a produselor  prezentate pe pagina web administrata de catre Airsalm srl  indică clar  în deplină conformitate cu reglementările legislative actuale privind protecția consumatorilor în comerțul electronic : facem referire la Decretul legislativ 70/2003, Decretul legislativ 185/1999 , Decretul legislativ nr. 196/2003 care protejează confidențialitatea, condițiile și metodele cu care vă puteți efectua achizițiile online de pe site-ul http: // www.urna.ro. Prin urmare, vă invităm să le citiți și să le acceptați ca să puteți utiliza toate serviciile noastre online.

1.2 Domeniul www.urna.ro este denumirea comerciala a siteului web destinat  in exclusivitate sectorului funerar din Romania, pentru comercializarea produselor si a serviciilor folosite strict in acest sector de activitate. Proprietarul domeniului web este Airsalm srl ( Societate cu raspundere limitata, inregistrata in Strada Nazionale 9 Cod Postal 33010 Tavagnacco , Provincia Friuli Venezia Giulia – Italia . Capital social: 10.000 EUR, inregistrata ca Camera de Comert si Industrie din Udine avand codul REA_281544 , numarul de TVA – IT : 02703190302 si Codul QR : T9K4ZHO. Pentru orice notificare și procedură de  comunicarea cu firma airsalm  folositi adresa de e.-mail: airsalm@airsalm.ro sau info@urna.ro

1.3 Furnizor servicii  si proprietarul doemniului web www.urna.ro este firma  Airsalm srl avand sediul legal  descris mai sus .  Prin client,partener  sau utilizator se intelege,  persoana juridica care are sediul legal in Romania si este inregistrata la Camera de Comert si industrie a Romaniei.  identificată prin datele introduse la completarea și trimiterea formularului de comandă sau la inregistrarea pe siteul www.urna.ro ca utilizator  pentru serviciul solicitat cu acceptarea simultană a acestor condiții. Serviciile  oferite si continutul publicat de catre Airsalm srl la pagina web www.urna.ro este dedicat firmelor care au ca obiect de activitate serviciile funerare si administrarea cimitirelor sau a activitatilor conexe  cu acestea. Airsalm srl in calitate de proprietar al siteului web care este instalat pe domeniul www.urna.ro  vă oferă caracteristici ale site-ului web și alte produse și servicii („Servicii Airsalm ”) în următorii termeni avand denumirea in prezentul  contract de ,,Termeni și condiții”. Prin utilizarea serviciilor Airsalm , sunteți de acord cu respectarea intocmai ai aceștor  termeni si conditii contractuale. Este important ca termenii si conditiile contractuale sa fie citite cu atentie deoarece reglementeaza relatia comerciala dintre proprietarul domeniului web www.urna.ro si utilizatori. Oferim o mare varietate de servicii pe care le propunem utilizatorilor la aceasta adresa de domeniu web  și se pot aplica termeni și condiții suplimentare.

2.0 OBIECTUL CONTRACTUAL

2.1 Serviciile oferite de Airsalm prin pagina de web instalata la adresa web www.urna.ro  includ o multitudine de produse si servicii online destinate in exclusivitate sectorului de activitate funerara, servicii funerare si pompe funebre precum si serviciilor conexe cu acestea a caror utilizatori isi desfasoara activitatea in zona geografica si administrare teritoriala ,, Romania’’ . Serviciile de prezentare de produse si de „vizibilitate on line ” ale acestora , constau  de fapt  în publicarea spre vanzare pe pagina web a produselor si serviciilor  destinate sectorului funerar de activitate pe teritoriul Romaniei.

2.2 De asemenea pot fi oferite  și o gamă de soluții si propuneri de afceri in acest sector de activitate, pentru cercetarea noilor afaceri, constând din pachete de abonamente la bazele de date ale dmeniilor  web partenere  cu opțiuni de consultare a acestora cu sau fără posibilitatea exportului de date.

3.0 DOCUMENTE CONTRACTUALE

3.1  Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic prin comunicare directa cu vanzatorul3.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau a serviciilor din Comanda numai  de comun acord cu cumparatorul si  este de preferat ca aceasta sa fie in forma scrisa ( e-mail, fax )  Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

3.4 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3.5 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

4.0 CONFIDENȚIALITATE

4.1 Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate, care se aplică și utilizării de către dvs. a serviciilor Airsalm srl , pentru a înțelege pe deplin practicile noastre.comerciale.

5.0 COMUNICAREA ELECTRONICĂ

5.1 Când utilizați anumite servicii Airsalm  sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi electronic. In acest mod dumenvoastra ca utilizator sunte-ti pe deplin de acord  să primiți comunicări electronice din partea firmei noastre sau a societatilor partenere care sunt in relatii comerciale cu firma Airsalm srl in calitate de proprietar al doemniul web www.urna.ro.

5.2 Sunteti de acord ca noi sa putem comunica cu dvs. prin e-mail, prin postarea de notificări pe site-urile noastre web, prin notificări în aplicațiile noastre mobile sau prin alte suporturi electronice. De asemenea sunteti  de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le trimitem electronic respectă orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris.

5.3 Vanzator . Prin acest termen se intelege orice firma care ofera spre vanzare produse sau servicii destinate serviciilor funerare, pompe funebre , administrare cimitire sau servicii conexe. Fiecare produs are in pagina de detaliu numele vanzatorului. Acesta isi asuma intreaga responsabilitate pentru prezentarea , calitatea, vanzarea, livrarea produselor catre client.

5.4 Cumparator – poate fi orice persoana fizica, sau juridica  care lucreaza in domeniul serviciilor funerare sau care este administrator, angajat, director si reprezinta prin activitatea sa o firma se servicii funerare, pompe funebre, administrarea cimitirelor sau servicii conexe. Este necesar ca persoana care se inscrie si comanda produse sa demonstreze prin datele  de complectare a tabelului de inregistrare ca are varsta peste 18 ani si ca din punct de vedere profesional activeaza in acest sector de activitate.

5.5 Client  sau Utilizator . Pentru a putea cumpara produse sau servicii de pe domeniul web www.urna.ro  trebuie demonstrat prin formularul de inregistrare ca clientul sau utilizatorul care doreste sa achizitioneze produse sau servicii, este angazat la o firma care activeaza in domeniul serviciilor funerare sau pompe funebre cu sediul de activitate inregistrat in Romania.

5.6 Fara complectarea campurilor formularului de inregistrare clientul sau  utilizatorul nu va avea acces sa cunoasca pretul produselor si a serviciilor publicate in continutul domeniului www.urna.ro

5.7  Pentru a avea acces la preturile si conditiile de livrare a serviciilor si produselor orice utilizator / client , indiferent daca este persoana fizica sau juridica va trebui sa deschida  un cont de client  denumit ,, Contul meu ‘’ Prin complectarea campurilor contului de client si prin aprobarea acestuia de catre administratorii siteului clientul / utilizatorul si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

5.8  Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului / utilizatorului  transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul cumparatorului in site (Comenzi ). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

5.9 Favorite  Este  sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa isi creeze Liste cu bunuri si servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia sau din partea administratorilor siteu-lui.

5.10 Lista  reprezinta  sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”).

Listele pot fi:

5.11 Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior.  in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari si informatii comerciale din partea acestuia.

5.12 Site  este denumirea utilizata in intelesul articolelor prezentului contract de Termeni si Conditii a domeniului web sau magazinul online gazduit la adresa web www.urna.ro impreuna cu  subdomeniile acestuia.

5.13 Comanda. Prin aceasta denumire se va intelege complectarea de catre client / utilizator a  unui  document electronic ce va intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

5.14 Bunuri /produse / servicii  in telesul prezentului docuemnt de Termeni si Conditii aceste cuvinte ( bunuri, servicii si produse  ) fac referinta si identifica orice produs sau serviciu listat pe site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

5.15 Campanie . Reprezinta si identifica actiunea de a propune  si a trimite informatii comerciale penru un anumit numar de produse / bunuri / servicii  avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

5.16 Contract . Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului in acelasi loc. A se intelege incheierea contractului intr-un spatiu virtual numit site ( www.urna.ro )

5.17 Continut . In intelesul articolelor prezentului Termeni si Conditii  continutul face referinta si reprezinta totalitatea informatiilor publicate  pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil de asemnea face parte si se considera continut.

5.18. Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta este considerata continut si face parte din Termeni si Conditii. Informatii legate de bunurile sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada, precum si informatii legate de bunurile sau serviciile si tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada fac parte din continut.

5.19 Recenzia  este considerata si se identifica ca fiind o modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Recenzia unui produs sau a unui serviciu l se exprima sub forma de stele, sau un continut  de text  fiecare bun sau serviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui bun sau serviciu.

5.20 Recenzia poate fi realizata si sub forma de comentariu / text de apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.

5.21 Informatii  Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la bunuri si servicii adaugate in sectiunea “Cont su Cosul meu” sau sectiunea  “Cont sau Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

5.22 Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu intre Vanzator si  Cumparator, prin utilizarea serviciilor bancare sau alte forme de plata convenite de comun acord intre vanzator si Cumparator, servicii decise de cele doua parti de comun acord, indiferent de modalitatea de livrare a marfii. Tranzactiile se desfasoara in afara sistemului software pus la dispozitie de catre siteul www.urna.ro

6.0 POLITICA DE VANZARE ONLINE

6.1 Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator cu respectarea conditiilor prezentului Termeni si Conditii. Pentru motive justificate administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii utilizatorului  cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel cumparatorul sau vanzatorul.

6.2 In oricare dintre aceste cazuri, utilizatorul/cumparatorul se poate adresa adminsitratorului site-ului www.urna.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

6.3 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat)  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

6.4 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, administratorul de site  isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului www.urna.ro

6.5 Administratorul siteului  poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care www.urna.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

6.6 Preturile sau tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) sau in Euro si includ T.V.A. Preturile produselor / serviciilor afisate in euro vor fi platite in RON la cursul oficial al bancii din ziua cand are loc tranzactia.

6.7 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, sau comisioane bancare ocazionate cu plata ordinului de plata

6.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

6.9 Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui bun sau serviciu, cumparatorului i se va solicita prin e-mail sau SMS inscrierea unui Review sau a unei recenzii care face referire  de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in Cont acestuia de pe site.  In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor cumparate.

 7.0 CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

7.1 Vanzatorul NU poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea comenzii, decat  cu informarea si aceptarea prealabila a Cumparatorului. In cazul in care Vanzatorul are calitatea de reprezentant sau concesionar al producatorului care livreaza bunurile / serviciile comandate de cumparator nu este necesar acordul acestuia.

7.2 Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 8.0 COMANDA

8.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun sau serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului sau serviciului.

8.2 Prin finalizarea Comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii pe site.

8.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri.

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, sau a altor forme de plata sau tranzactii de plata agreate de vanzator.
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de vanzator, in cazul platii online.
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

8.5 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a bunului / produsului serviciului
 • în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

8.6 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea instiinta vanzatorul  ( telefonic, e-mail, sms sau orice alta forma de comunicare  ) intentia sa de a renunta la bunurile / produsele / serviciile cumparate.

8.7 In cazul in care Clientul / Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci ) zile de la data informarii vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Sumele platite de catre client / cumparator  vor  fi returnate dupa cum urmeaza:

 • pentru comenzile achitate cu card bancar prin restituire in contul din care a fost efectuata plata
 • pentru comenzile achitate prin transfer bancar cu ordin de plata prin virament bancar in contul de unde a fost facuta plata
 • pentru comenzile achitate ramburs cu numerar prin restituire numerar conform contravalorii produsului in contul bancar transmis de client.

8.8 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile de la cumparator.

8.9 Daca bunul / produsul sau serviciul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, bunul este deteriorat), vanzatorul isi  dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia bunul / produsele sau serviciul. In aceste cazuri  cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

 • Disponibilitatea unui bun / produs / serviciu va fi afisata in continutul siteului, mai precis in detaliile de pa pagina de produs pe site dupa cum urmeaza:
 • Produs in stoc prin care se considera ca vanzatorul dispune de  mai mult de 10 bucati in stocul magazinului de unde livreaza marfa.
 • Produs in stoc limitat se considera ca vanzatorul are mai putin de 10 bucati in stocul magazinului din care livreaza marfa.
 • Produse in stoc furnizor se considera ca bunul / produsele cumparate nu sunt disponibile  in stocul vanzatorului. In aceste cazuri vanzatorul este reprezentantul de zona sau concesionarul fabricii sau a producatorului  si livrarea va fi facuta direct din sediul producatorului unde produsul este fabricat.  Daca inregistrezi o comanda pentru un bun 7 articol /  produs / serviciu care are in dreptul lui “in stoc furnizor”, unul dintre consultantii nostri de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp ca sa iti comunice disponibilitatea bunului si termenul de livrare al acestuia.
 • Produs la comanda Bunul nu este disponibil in stocul vanzatorului deoarece productia si livrarea bunului / produsului cumparat se face doar in baza unei comenzi ferme din partea cumparatorului. De obicei sunt produse care sunt fabricate in functie de cerintele cumparatorului. Pentru o inregistrare de Comanda pentru un un bun / produs care are in dreptul lui Produs la Comanda  unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea in productie si te va contacta ca sa iti comunice informatiile comerciale necesare.
 • Produs cu precomanda Bunul nu este disponibil in stocul magazinului vanzatorului si nici in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o comanda pentru un aceasta tipologie de produs / serviciu unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica termenul de aprovizionare al furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice data si conditiile de livrare a bunului / produsului catre cumparator.
 • Produse stoc epuizat Bunul nu mai este disponibil in stocul vanzatorului . Pentru inregistrarea unei comenzi de acest tip de produs / serviciu unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica termenul de aprovizionare al furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice data disponibila de livrare.

9.0  Bunuri / produse / servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator
 • Furnizarea de bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.
 • Furnizarea de bunuri / produse confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar la cererea acestuia.
 • Furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.
 • Furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator.
 • Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • Furnizarea de produse de tanatopraxie sau alte produse de import al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă valutara pe care vanzatorul nu le poate controla.

10.0 DREPTURI DE AUTOR

10.1 Tot conținutul sau disponibil prin intermediul unui serviciu Airsalm srl pe oricare din domeniile web detinute saua dministrate de catre compania noastra, cum ar fi text, grafică, sigle, pictograme de butoane, grafică, clipuri audio, descărcări digitale, compilații de date și software, este deținut de Airsalm srl  sau de furnizorii săi de conținut și este protejat de legile drepturilor de autor valabile pe teritoriul comunitatii europene  și internaționale privind  legea drepturilor de autor.

10.2 Complectarea  întregului conținut sau disponibil prin intermediul unui serviciu Airsalm srl sau pe paginile web detinute de catre firma noastra este proprietatea exclusivă Airsalm srl  și este protejată de legile drepturilor de autor valabile in  Comunitatea Europeanași de legile internaționale privind drepturile de autor. Toate software-urile utilizate în acest serviciu de catre firma Airsalm  sunt deținute de Airsalm srl  sau de furnizorii săi de software și sunt protejate de legile drepturilor de autor  și de legile internaționale privind drepturile de autor.

 • Toate celelalte mărci comerciale utilizate de catre partenerii Airsalm în serviciile pe care le oferim in paginile noastre web sau administrate de catre noi si care nu sunt deținute de Airsalm sunt proprietatea proprietarilor respectivi, care pot fi sau nu afiliați, pot fi parteneri, colaboratori  sau sponsorizați de Airsalm pe unul din domeniile web administrate de acesta.
 • FACTURARE – PLATA 
 • Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.urna.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute prin intermediul siteului www.urna.ro cu exceptia celor vandute de partenerii siteului in afara acestuia
 • Vanzatorul bunurilor / produselor / serviciilor vandute prin intermediul siteu-lui www.urna.ro va detine o evidenta a facturilor emise catre cumparator putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
 • Prin trimiterea Comenzii, cumparatorul/ clientul / utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile de la vanzator in format electronic la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
 • Plata prin PaybyClick este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.
 • In cazul platii cu cardul Clientul / utilizatorul /Cumparatorul acceseaza Contul sau in sectiunea “Cardurile mele” si isi poate alege optiunea “Adauga card” Apoi va fi directionat in pagina de plata a procesatorului de plati unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzactie de 1 leu necesara validarii cardului. Dupa validarea cardului de catre banca emitenta, se activeaza automat optiunea de plata cu cardul si se emite tokenul aferent cardului bancar inregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumparatorul poate beneficia de optiunea platii cu cardul utilizand tokenul aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.
 • Pentru evitarea oricarui dubiu, suma de 1 leu nu va fi debitata din contul Utilizatorului/Cumparatorului fiind doar blocata temporar de catre banca emitenta a cardului in vederea validarii datelor de card introduse in momentul plasarii unei Comenzi.
 • Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, activeaza optiunea “Plata cu Cardul ‘’, este redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.
 • dupa plasarea unei Comenzi in site-ul www.urna.ro clientul / utilizatorul / cumparatorul plaseaza comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, dar nu activeaza Plata cu cardul  la plasarea Comenzii. Dupa confirmarea platii, Clientul / Cumparatorul va avea posibilitatea sa salveze cardul utilizat la achitarea comenzii prin activarea optiunii “Plata cu Cardul ‘’ . Cardul astfel salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.
 • Astfel, la activarea optiunii “Plata cu 1 click”, in Site, datelor cardului de plata introduse de catre  Utilizator/ Cumparator li se vor atribui un Token, care poate fi utilizat ulterior pentru efectuarea Tranzactiilor. Dupa activarea optiunii de plata ”Plata cu cardul ‘’ Cumparatorul va putea efectua plata urmatoarelor Comenzi fara a mai fi necesara reintroducerea datelor cardului de plata deja salvat. Introducand datele de card Utilizatorul / cumparatorul / clientul  confirma ca a fost anterior informat si a acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului “Plata cu cardul ‘’
 • Datele cardului de plata ale Utilizatorului / cumparatorului nu vor fi accesibile vanzatorului si nici administratorilor siteu-lui si nici nu vor fi stocate de catre acestia  sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate utilizatorul / cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
 • Pentru motive de securitate a tranzactiilor utilizatorul / cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale)
 • Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata PaybyClick, fiind asociat cate un Token pentru fiecare card de plata. De asemenea, Utilizatorul/ Cumparatorul poate oricand sterge orice Token dezactivad astfel serviciul PaybyClick.
 • LIVRAREA BUNURILOR Conditiile de livrare a bunurilor si serviciilor vandute de catre firmele partenere prin site-ul www.urna.ro le ragasesti in sectiunea Cosul Meu . Pentru fiecare comanda efectuata pe siteul www.urna.ro cumparatorul va fi contactat de catre vanzator pentru a transmite acestuia atat telefonic cat si prin e-mail informatiile necesare privin comanda produselor efectuate si a modalitatii de plata a acestora.
 • Vanzatorul are obligatia de a va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor / produselor / serviciile sau articolele vandute si va asigura transmiterea documentelor de transport si fiscale insotitoare ale acestora.
 • Vanzatorul va putea efectua livrarea bunurilor / articolelor de produse sau a serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 • GARANTII
  • Toate bunurile / produsele / serviciile sau articolele de produse comercializate de catre partenerii nostrii pe site-ul www.urna.ro, cu exceptia bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
  • In cazul bunurile / produsele / serviciile sau articolele de produse vandute si livrate de catre reprezentanti / importatori / concesionari , vor avea certificatele de garantie emise direct de producator conform legislatiei in vigoare.
  • In cazul bunurilor vandute si livrate de orice vanzator prin intermediul site-ului ro cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare bunurile produsele / serviciile sau articolele de produse care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
  • Garantia bunurile / produsele / serviciile sau articolele de produse achizitionate prin intermediul siteu-lui www.urna.ro de la partenerii care folosesc siteul pentru comercializarea bunurile / produsele / serviciile sau articolele de produse este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie afferent bunului sau  de catre Vanzator care la pus in vanzare.
 • RASPUNDERE

14.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea gresita sau defectuaoasa a bunurilor  / produsele / serviciile sau articolele de produse si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 • Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili partenerilor / clientilor / utilizatorilor/ cumparatorilor de la momentul afisarii in site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea modificată a documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui document.

15.0 LICENȚĂ ȘI ACCES

15.1 Sub rezerva respectării acestor Termeni și condiții și a plății oricăror taxe, Airsalm srl  vă acordă o licență limitată pentru accesarea și utilizarea personală a acestui serviciu pe paginile doemniului web www.urna.ro, dar nu pentru descărcarea acestuia (cu excepția cache-ului pagini) sau pentru a modifica orice parte a acestuia, cu excepția acordului expres scris din partea firmei Airsalm srl .

15.2 Această licență nu se extinde la revânzare sau la utilizarea comercială a serviciilor oferite de catre Airsalm pe pagina web www.urna.ro  sau a conținutului acestora.  Este interzisa orice utilizare care deriva din aceste servicii oferite sau  a conținutului acestora sau orice utilizare a exploatării datelor, a roboților sau a instrumentelor similare pentru a colecta și extrage date.

15.3 Serviciile prezentate de catre Airsalm srl pe domeniul web www.urna.ro  sau părți ale acestui serviciu  nu pot fi reproduse, duplicate, copiate, vândute, revândute, vizitate sau exploatate în alt mod în orice scop comercial fără consimțământul nostru scris și expres.

15.4 Nu puteți utiliza cadre sau tehnici de încadrare în jurul mărcilor comerciale, logo-urilor sau altor informații proprietare Airsalm sau a altor firme partenere care publica produse sau servicii pe pagina www.urna.ro  (inclusiv imagini si  text ) fără permisiunea noastră scrisă expresă.

15.5 Nu puteți utiliza nici o metaetichetă sau alte texte ascunse  care conțin nume sau mărci comerciale Airsalm sau a partenerilor sai  fără permisiunea noastră scrisă. Utilizarea neautorizată încetează permisiunea sau licența acordată. Vi se oferă dreptul limitat, revocabil, netransferabil, nepublicabil și neexclusiv de a face hyperlink către pagina principală www.urna.ro.

16.0 Contul si licenta de a folosi serviciile noastre

16.1 Dacă utilizați un serviciu pe domeniul web www.urna.ro, este responsabilitatea dvs. să vă păstrați confidențialitatea contului și parola și să limitați accesul la computer și la orice alte dispozitive. Acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc prin contul sau parola dvs. Serviciile Airsalm srl  nu sunt destinate utilizării de către copii.

16.2 Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza serviciile noastre numai sub supravegherea unui părinte sau tutore. Airsalm in calitate de proprietar al sistemului software instalat la pagina www.urna.ro își rezervă dreptul de a refuza serviciile, de a închide conturi sau de a elimina sau modifica conținutul, la propria sa discreție.

16.3 Prin trimiterea sau publicarea materialelor pe pe pagina www.urna.ro, cu excepția cazului în care indicăm altfel, acordați firmei Airsalm srl  un drept neexclusiv, fără redevențe, irevocabil și complet sublicențiat de a reproduce, modifica, adapta, publica, traduce și a realiza derivate din astfel de conținut. Puteti sa realizati sa  distribuiți și sa afișați în întreaga lume, în orice suport media, atâta timp cât vi se permite să acordați această licență în conformitate cu legislația aplicabilă.

16.4 Acordați firmei Airsalm srl  și sublicențiatilor săi dreptul de a utiliza opțional numele pe care îl trimiteți împreună cu acest conținut. Declarați și garantați că toate drepturile asupra conținutului pe care îl trimiteți sunt deținute sau controlate de dvs si  că conținutul acestora este corect.

16.5 Garantati faptul că utilizarea conținutului pe care îl trimiteți  spre publicare pe paginile doemniului web www.urna.ro nu încalcă această politică și nu va afecta nicio persoană sau persoană juridică. și că despăgubiți Airsalm srl  împotriva oricăror revendicări care decurg din conținutul pe care îl trimiteți. Airsalm srl  are dreptul, dar nu și obligația, de a monitoriza și edita sau șterge toată activitatea și conținutul care este publicat in mod abuziv  de catre dumnevoastra pe pagina web www.urna.ro si pentru care nu detineti nici un drept de a publica sau vinde aceste produse in Romania.

16.6 Airsalm srl  nu își asumă nicio responsabilitate șau  răspundere pentru conținutul sau produsele si serviciile vandute de firma dumneavoastra fata de orice   terță parte indiferent daca aceasta este persoana fizica sau juridica.

17.0 Descrierea serviciilor oferite pe pagina web www.urna.ro

17.1 Airsalm in calitate de furnizor de servicii  se angajează să fie cât mai exact posibil. Cu toate acestea,  nu reusim sa garantam intodeauna utilizatorilor care folosesc serviciile oferite pe pagina www.urna.ro  că descrierile sau serviciile sau alt conținut al acestui serviciu publicat pe pagina web administrata de catre Airsalm  vor fi corecte, complete, fiabile, de actualitate  si  fără erori.

17.2 Airsalm poate sa  ofere linkuri către alte site-uri pe care noi in calitatea de administratori ale paginii www.urna.ro nu le controlam. Airsalm nu va fi facut   responsabil pentru disponibilitatea unor astfel de site-uri sau resurse externe și nu susține și nu este responsabil sau răspunzător pentru orice conținut, reclame, produse sau alte materiale care sunt disponibile de pe astfel de site-uri sau resurse.

17.3 Utilizând serviciile de prezentare online a firmelor prezente in acest domeniu web si anume www.urna.ro, publicat la aceasi adresa  sunteti de acord sa respectati conditiile de utilizare impuse de proprietarul paginii web.

17.5 Aceste conditii sunt conforme cu legile civile, comerciale si cea de protectie a datelor personale in vigoare. In cazul in care nu acceptati termenele si conditiile de folosinta a acestei pagini nu aveti posibilitatea  de a fi autorizat sa folositi serviciile noastre.

17.6 Pagina web www.urna.ro este un serviciu se adreseaza persoanelor care administreaza firme de pompe funebre, servicii funerare sau alte firme care ofera produse si servicii in acest sector de activitate.  proprietarilor de firme care ofera servicii si produse care au ca destinatie finala de activitate serviciile funerare, pompe funebre, administrarea de cimitire precum si de activitati conexe acestora.

17.7 Domeniul web www.urna.ro promoveaza, faciliteaza si prezinta, produse si firmele care au ca activitate principala furnizarea de servicii si produse in  acest domeniu de activitate si are ca scop  promovarea produselor serviciilor firmelor care activeaza in sectorul funerar din Romania.

17.8 Informatiile continute în cuprinsul site-ului www.urna.ro  sunt promovate atat atat gratuit cat si sub forma de sponsorizare / contra cost in functie de decizia administratorului fiecarei firme inregistrate in acest domeniu web.

17.9 Preturile depublicare a serviciilor sau a produselor  prezentare online sunt cele pentru care sa convenit anterior incheierii contractului de colaborare cu fiecare partener in parte. În orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse în acest site pentru a încalca orice lege româneasca sau internationala si sunteti în întregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti.

17.10 În scopul prevenii unor astfel de fapte,administratorul sistemului   îsi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.

17.11 Deoarece www.urna.ro nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate în cuprinsul catalogului, sunteti de acord ca administratorul de sistem care administreaza pagina web   nu este responsabil pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate în cuprinsul paginii web www.urna.ro

18.0 Propunerea de inregistrare a unei firme / activitate comerciala in pagina web www.urna.ro

18.1 Prin completarea formularelor “Inregistrare Firma ” si bifarea casetei “Sunt de acord cu conditiile de utilizare”, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului / firmei si / sau numele produselor sa fie folosite în scopul promovarii site-ului / firmei / produselor de catre www.urna.ro

18.2 Administratorul paginii web www.urna.ro poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea de inregistrare a unei firme / activitati comerciale in sectorul funerar precum si adresa e-mail furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor proprietarilor de drept al domeniului web www.urna.ro sau oricaror alte persoane societati  sau entitati .

18.3 Editorii sau administratorul de sistem pot sa schimbe încadrarea într-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara o notificare prealabila.

18.4 Administratorul doemniului web se obliga sa NU copieze, vânda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamântul celeilalte parti – exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare a  informatiile confidentiale furnizate în formularele www.urna.ro. Aceste informatii pot fi folosite de catre administratorul de sistem doar în scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.

19.0 LEGE APLICABILĂ

19.1 Prin utilizarea serviciilor Airsalm srl furnizate pe doemniul web www.urna.ro, sunteți de acord că legile aplicabile in Italia, indiferent de conflictul de legi și de Convenția Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri, se vor aplica acestor Termeni și condiții și oricărui litigiu, de orice fel care apare între dvs. și Airsalm srl .

19.2 Orice litigiu legat în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului siteu-lui www.urna.ro  sau a prezentului acord (a) poate fi judecat în instanța din districtul orașului Udine din Provincia de Udine – Italia. In cazul unor controverse comerciale, in cazul in care a fost imposibila rezolvarea acestora pe cale amiabila, forul competent este Tribunalul din Udine unde  va fi judecat exclusiv sub jurisdicția instanței teritoriale unde firma Airsalm srl isi  are sediul in calitate de proprietar  si a dministrator al domeniului web www.urna.ro

20.0 POLITICA SERVICIILOR AIRSALM .  

20.1 Citiți orice politici care se aplică serviciilor oferite de catre firma Airsalm srl pe oricare din paginile web administrate de catre noi si  pe care dumenvoastra le utilizati in calitate de utilizatori sau parteneri Airsalm. Fiecare politică se aplică și vizitei dvs. și utilizării serviciilor oferite si a continutului care este publicat pe paginile noastre care sunt administrate de catre noi.

20.2 Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment orice politică a serviciilor oferite precum  și acești Termeni și condiții contractulale care reglementeaza colaborarea intre Airsalm srl ca si fun rnizor de servicii si utilizatori sau partenerii nostrii care folosesc continutul  paginilor  noastre web.

20.3 Dacă vreunul dintre acești termeni se dovedește a fi nevalid, nul sau imposibil de aplicat din orice motiv, un astfel de termen va fi considerat separabil și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea altor termeni.

20.4 Dacă credeți că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de notificare. Vom răspunde cu promptitudine proprietarilor drepturilor relevante și adjuncților acestora care au completat și trimis formularul de notificare pentru a raporta problemele presupusei încălcări.

20.5 La primirea unui formular de notificare, putem întreprinde anumite acțiuni, cum ar fi eliminarea informațiilor sau a unui articol / produs / serviciu publicat in paginile domeniului web folosit de dumnevoastra. Acest lucru se poate face fără recunoașterea răspunderii și fără a aduce atingere drepturilor, remediilor sau apărării rezervate în mod expres.

20.6 Mai mult, prin trimiterea formularului de notificare, acordați Airsalm srl  dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate și afișarea conținutului său pe tot parcursul. lume, în toate mass-media.

20.7 Aceasta include, de asemenea, transmiterea formularului de notificare părților implicate în furnizarea conținutului la care face referire notificarea dumenvoastra.

20.8 O atentie deosebita trebuie acordata in  furnizarea de informații false, înșelătoare sau inexacte către Airsalm srl  prin intermediul formularului de notificare. Acest lucru  poate duce la răspundere civilă și / sau penală. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați un consilier juridic.

21.0 Termenii softwarelui folosit pentru pagina www.urna.ro

21.1 Următorii termeni suplimentari se aplică tuturor software-urilor (inclusiv actualizărilor sau actualizărilor software-ului și oricărei documentații însoțitoare) pe care vi le punem la dispoziție din când în când în legătură cu utilizarea serviciilor pe care dumevoastra in calitate de parteneri sau simpli utilizatori le accesati la pagina web www.urna.ro.

20.2 Acesta va fi denumit in continuare  („Software-ul Airsalm”) , in intelesul articolelor prezentului contract si a termenilor si contitiilor de utilizare

20.3 Puteți utiliza software-ul Airsalm numai pentru a utiliza serviciile noastre așa cum sunt oferite de administratorii de sistem  și așa cum sunt permise si reglementate de Termenii si Conditiile aplicabile pentru pagina weg adminsitata de catre Airsalm.   Nu puteți include părți ale software-ului Airsalm  în propriile programe sau să complectati  părți ale acestora cu propriile programe, si să le transferați pentru a fi utilizate cu un alt serviciu sau să nu vindeți sau  să închiriați, să împrumutați, să distribuiți sau să licențiați software Airsalm srl  sau altfel de atributii ale  drepturilor oferite de catre software-ului folosit de catre noi pentru pagina www.urna.ro integral sau parțial. Nu puteți utiliza software-ul Airsalm srl  în scopuri ilegale.

20.4 In cazul utilizarii necorespunzatoare a softwarelui pus la dispozitia utilizatorilor pe pagina www.urna.ro sa decidem de a anula dreptul unui utilizator sau partener . de a utiliza software-ul Airsalm in continuare.

20.5 Acest drept va putea fi decis unilateral din partea Airsalm srl  fără nici o notificare din partea noastră, dacă nu sunt respectate pe deplin articolele prezentului contract de ,, termeni si conditii’’ care reglementeaza accesul la www.urna.ro

21.0 Actualizări ale sistemului software

21.1 Pentru a menține software-ul Airsalm  actualizat, putem oferi actualizări automate sau manuale în orice moment și fără notificare prealabilă.

22.0 Ce informații folosim pentru a afișa publicitate bazată pe interese?

22.1 Reclama bazată pe interese este uneori denumită publicitate personalizată sau direcționată. Afișăm reclame bazate pe interese care afișează caracteristici, produse și servicii care vă pot interesa.

22.2 Pentru a vă oferi publicitate bazată pe categorii de interese, folosim informații precum interacțiunea dvs. cu site-urile, conținutul sau serviciile publicate pe paginile siteului pe care il vizitati si care este administrat de catre Airsalm srl.

22.3 Nu folosim informații personale de identificare directă (cum ar fi numele sau e-mailul) pentru a afișa publicitate bazată pe interese. Atunci când difuzăm publicitate bazată pe interese, vom păstra informațiile colectate atât timp cât este necesar pentru a furniza serviciile noastre de publicitate, în conformitate cu legile care reglementeaza activitatea de Privacy police si de confidentialitate in raport cu legislatia aplicabilă.

22.4 Așa cum este o practică obișnuită în industria publicitară, folosim cookie-uri, pixeli și alte tehnologii (cookie-uri), care ne permit să înțelegem eficacitatea anunțurilor bazate pe categorii de interese pe care vi le afișăm, măsurând ce anunțuri sunt vizualizate. și pe care anunțuri se face clic și pentru a vă oferi reclame utile și relevante. De exemplu, dacă știm ce anunțuri sunt afișate în browserul dvs., ne putem asigura că nu afișăm aceleași reclame de fiecare dată.

23.0 Cum colaborăm cu terți pentru a vă arăta publicitate bazată pe interese?

23.1 Colaborăm cu terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate, rețelele sociale, motoarele de căutare, furnizorii de anunțuri șau  companiile de publicitate  pentru a îmbunătăți relevanța anunțurilor pe care le difuzăm. Atunci când difuzăm publicitate bazată pe categorii de interese, nu conectăm interacțiunile dvs. de pe site-uri neafiliate direct cu informații personale de identificare și nu oferim informații personale de identificare direct agenților de publicitate sau site-urilor terțe care afișează publicitatea noastră bazată pe categorii de interese.

23.2 Agenții de publicitate și alte terțe părți pot presupune că utilizatorii care interacționează cu pagina web sau care  fac clic pe un anumit continut  bazat pe interese, să facă parte din grupul vizat de anunț sau conținut . Unele terțe părți ne pot furniza informații personale care nu se identifică direct despre dvs. cum ar fi informațiile demografice sau site-uri care sa vă arată reclame.

23.3 Putem folosi aceste informații personale care nu pot fi identificate direct, care provin din surse offline și online, pentru a vă oferi reclame mai relevante și utile.

23.4 Agenții de publicitate terți sau companiile de publicitate care lucrează în numele lor utilizează uneori cookie-uri în procesul de livrare a conținutului pentru a livra conținut, inclusiv reclame, direct în browserul sau dispozitivul dvs. Ei pot primi automat o adresă IP. De asemenea, pot utiliza cookie-uri pentru a măsura eficacitatea reclamelor lor, pentru a vă arăta conținut publicitar mai relevant și pentru a oferi servicii în numele siteului web administrat de catre Airsalm srl .

24.0  Securitatea informatiilor

24.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca proprietarul siteului www.urna.ro nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet si pe care dumneavoastra ca utilizzatori le transmiteti in cazul e-mail urilor preformatate. Airsalm srl  foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.

24.2 Site-ul www.urna.ro utilizeaza cokies , pe o durata intre 0 si 1 an, pentru stocarea preferintelor membrilor si cookies Google. Site-ul respecta optiunea de acceptare/refuzare a cookie-urilor exprimata in setarile browserului dumneavoastra. Puteti accepta, refuza sau sterge in orice moment cookies conform documentatiei browserului dumneavoastra.

24.3 Serviciul poate fi folosit de catre utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Airsalm pe  internet, pentru a face legatura cu alte site-uri web presentate in alte limbi si corelate domeniului funerar, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri.

24.4 Utilizatorul accepta starea de fapt ca Airsalm srl nu controleaza in totalitate aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea in toate cazurile ca produse sau informatii publicate sau gestionale direct de Airsalm srl.

24.5 Acest website foloseste cookie-uri proprii sau de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv. In ceea ce numim “web 3.0”, “cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi  personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi, pastrarea optiunilor pentru diverse produse, Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizzatori si permit aplicatiilor site-ului  sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta imbunatatind in acest fel eficienta publicitatii

25.0 Ce este un “cookie”?

25.1 Un “Internet Cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser si este complet “pasiv” (adica nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului.

25.2 Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic vorbind , de webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

25.3 Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

26.0 Care este durata de viata a unui cookie?

26.1 Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website. Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

26.2 De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum.

26.3 Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, noi vom genera unul. Acesta ne va permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si vom sti cat de  des viziteaza domeniul web. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

26.4 Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din termeni si conditii,  ale politicii  de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.Cookie-uri pentru geotargetting

26.5 Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

27.0 Cookie-uri pentru in registrare

27.1 Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume.

28.0 Cookie-uri pentru publicitate

28.1 Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre un anumit produs, si daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre acel produs.

28.2 Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

29.0 Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

29.1 O mare parte din publicitatea pe care o gasiti pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

29.2 Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie.

29.3 Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

30.0 Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

30.1 Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)

31.0 De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

31.1 Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

31.2 Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor ( care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului, oferte adaptate pe interesele utilizatorilor ,retinerea parolelor, preferintele de limba, retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

31.3 Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

32.0 Securitate si probleme legate de confidentialitate

32.1 Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative.

32.2 In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri.

32.3 Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

32.4 Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate.

32.5 Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale. Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile.

32.6 Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lunigi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

32.7 Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

32.8 Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

33.0 CONFIDENTIALITATE

33.1 Administratorul de site www.urna.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care dumnevoastra le furnizati in calitate de utilizator, partener, cumparator sau client.  Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

33.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

33.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.urna.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

SCRIEREA DE REVIEW-URI, RECENZII SI COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

 • Scrierea si publicarea de recenzii review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori / Clienti / Cumparatori, in sectiunile din paginile de produse si informatii despre produs. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.
 • In momentul inregistrarii unui anumit Comentariu review, recenzie, intrebare sau raspuns pe site Utilizatorii / Clientii / Cumparatorii acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
 • Fiecare utilizator , client sau cumparator, in momentul inscrierii de recenzii , review, comentariu, intrebare sau raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurare a comenzii
 • Sa foloseasca doar limba romana. Sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator.
 • Sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate.
 • Sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii.
 • Sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale.
 • Sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul.
 • Sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre vanzator sau sa inscrie Review-uri / Comentarii /Intrebari / raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara.
 • Sa nu utilizeze recenziile , Reviewul / Comentariul / Intrebarea / Raspunsul ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale vanzatorului inscrise pe site.
 • Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul / Clientul / Cumparatorul va putea adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un review insotit de un rating mare duce la o crestere a rating-ului general, iar un review insotit de un rating mic duce la o scadere a rating-ului general.
 • Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:
 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor.
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoan / un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice.
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane.
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca vanzatorul.
 • Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site.
 • Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din site numai dupa examinarea acestora de catre vanzator si de catre administratorii site-ului www.urna.ro
 • In cazul in care vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.
  • COMUNICARI COMERCIALE

35.1 Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

 • prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la vanzator sau prin contactarea directa indiferent de forma a Vanzatorului
 • Prin adaugarea de bunuri / produse / servicii in sectiunea din cont la

Cosul meu”, vanzatorul va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari si informatii  comerciale cu privire:la modificarea pretului bunurilor sau erviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”la recomandari de bunuri sau serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”

 • In urma achizitionarii unui bun, produs sau serviciu, vanzatorul va transmite Cumparatorului / Utilizatorului comunicari si informatii comerciale cu privire la alte sugestii de bunuri / produse sau servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu bunul sau serviciul achizitionat.
 • Clientul / Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile comerciale mentionate la punctul de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la administratorii domeniului web www.urna.ro sau prin contactarea directa a acesto prin comunicare e-mail la adresa info@urna.ro
 • De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea administratorului de site la adresa de e-mail: info@urna.ro

36.0 Cum pot opri cookie-urile?

36.1 Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

36.2 Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Unele module cookie permit paginilor de Internet să vă identifice atunci când reveniţi. Fără modulul cookie, paginile de Internet pe care le vizitaţi, precum www.urna.ro, vă vor considera un utilizator nou de fiecare dată când reveniţi. Pentru mai multe informaţii cu privire la modul de acceptare / ştergere a modulelor cookie, consultaţi secţiunea despre module cookie din bara de instrumente a browser-ului dumneavoastră.

36.3 De asemenea, utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză Web furnizat de Google Inc. („Google”), pentru a ne îmbunătăţi site-ul Web în mod continuu. În plus, Google Analytics utilizează module cookie, care sunt stocate pe computerul dvs. şi facilitează analiza utilizării site-ului Web. Informaţiile generate de modulul cookie despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru Web (inclusiv adresa dvs. IP) sunt trimise către un server Google din Europa (sau dintr-un stat membru al Acordului privind Spaţiul Economic European) pentru a anonimiza adresa IP, astfel încât o legătură către o anumită persoană fizică să fie exclusă. Numai ulterior anonimizării adresei IP, adresa IP scurtată este trimisă către un server Google din SUA şi stocată acolo. Numai în cazuri excepţionale este trimisă adresa IP completă către un server Google din SUA şi apoi aceasta este scurtată.

36.4 În numele nostru, Google va utiliza aceste informaţii pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului Web, va compila rapoarte despre activităţile site-ului Web şi ne va furniza alte servicii legate de utilizarea acestui site Web şi a Internetului. Adresa dvs. IP nu va fi asociată cu alte date deţinute de Google. Este posibil să blocaţi utilizarea modulelor cookie prin setarea corespunzătoare din software-ul browserului. Totuşi, dorim să precizăm că, în acest caz, este posibil să nu puteţi utiliza toate caracteristicile site-ului nostru Web la capacitate completă.

36.5 De asemenea, este posibil să împiedicaţi capturarea datelor generate de modulul cookie şi legate de utilizarea de către dvs. a site-ului Web (inclusiv adresa dvs. IP) de către Google şi procesarea acestor date de către Google prin descărcarea şi instalarea insertului de browser.

37.0 Conexiunea sau link-uri www.urna.ro  la alte site-uri

37.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate pe domeniul www.urna.ro pe internet, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri.

37.2 Utilizatorul accepta starea de fapt ca proprietarul domeniului www.urna.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de

37.3 Utilzator si nu implica sprijinirea de catre angajatii nostri  a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. Airsalm  poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul.

37.4  Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

37.5 Airsalm nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele, data center sau servere unde sunt stocate bazele de date de care nu este responsabila.

37.6 Domeniul web www.urna.ro (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Airsalm si este in proprietatea acestuia . Prin accesarea acestui site, utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile din Italia unde prprietarul sistemului instalat pe pagina www.urna.ro isi are sediul , iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul orasului Udine.

37.7 Domeniul web www.urna.ro poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Airsalm  nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face doar pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

38.0 Utilizarea informaţiei de pe paginile www.urna.ro

38.1 Aveţi dreptul să folosiţi informaţiile personale culese de pe paginile web ale domeniului www.urna.ro doar pentru a comunica cu un alt utilizator despre o anumită postare, nu pentru a trimite mailuri nesolicitate (spam) sau pentru a culege informaţii personale despre o persoană care nu şi-a dat acceptul în acest sens.

39.0 Comunicaţii şi tool-uri de e-mail 

39.1 Prin acceptarea acestei politici, sunteţi de acord să primiţi de la noi mesaje de marketing prin newsletter-e, telefax, sau telefon, exceptând cazul în care dumneavoastră ne comunicaţi că nu doriţi să primiţi astfel de mesaje. În cazul în care nu doriţi să primiţi mesaje de marketing de la noi, vă rugăm să ne comunicaţi preferinţa dumneavoastră, urmând instrucţiunile referitoare la căile de comunicare cu noi.

39.2 Nu aveţi dreptul să utilizaţi pagina noastră www.urna.ro sau tool-urile de comunicare în scopul obţinerii de adrese, pentru a trimite mesaje nesolicitate (spam) sau pentru a încălca în alt mod Termenii şi Condiţiile de Utilizare sau politica privind confidenţialitatea datelor .

39.3 Este posibil să scanăm automat şi să filtrăm manual mesajele trimise prin tool-urile noastre de comunicare, în vederea detectării activităţilor maliţioase sau a conţinuturilor interzise, dar nu stocăm permanent asemenea mesaje.

39.4 În cazul în care utilizaţi tool-urile noastre pentru a trimite conţinuturi unui prieten, nu stocăm în permanenţă adresele prietenului şi nu le folosim sau le divulgăm în scopuri de marketing.

39.5 Vă încurajăm să dezvăluiţi practicile dumneavoastră în materie de confidenţialitatea datelor şi să respectaţi confidenţialitatea altor utilizatori. Nu putem garanta confidenţialitatea sau siguranţa informaţiilor dumneavoastră personale şi de aceea vă încurajăm să evaluaţi politicile de confidenţialitate şi siguranţă ale partenerului dumneavoastră de afaceri înainte de a efectua o tranzacţie şi de a opta pentru comunicarea informaţiilor unei terţe părţi. Trebuie să oferiţi altor utilizatori posibilitatea de a fi scoşi din baza dumneavoastră de date şi posibilitatea de a consulta informaţiile culese de căţre dumneavoastră despre ei.

40.0 Sunteţi de acord să folosiţi informaţiile utilizatorilor doar pentru:

40.1 scopuri legate de tranzacţii pe paginile de Internet mobile care nu reprezintă mesaje comerciale nesolicitate şi pentru alte scopuri pentru care un utilizator optează în mod expres.

41.0 Acces, modificare şi ştergere

40.1 Aveţi posibilitatea de a vedea, modifica sau şterge informaţiile dumneavoastră personale prin consultarea postării dumneavoastră sau a paginii contului. Contactaţi-ne aici pentru a consulta orice fel de informaţii personale stocate de către noi, care nu sunt disponibile pe paginile de Internet mobile.

40.2 Din motive descrise anterior, ştergem informaţiile personale de care nu mai avem nevoie. Stocăm informaţiile personale, conform legii, în vederea rezolvării disputelor, pentru a impune politicile noastre şi pentru a preveni abuzul pe paginile de Internet ale mobile.

41.0 Link-uri către alte pagini de Internet

41.1 În vederea îmbunătăţirii sistemelor uşor de accesat pentru utilizatori şi a răspândirii informaţiilor, paginile de Internet ale mobile pot găzdui link-uri către paginile de web ale furnizorilor unor terţe părţi. Ori de câte ori daţi clic pe asemenea link-uri, părăsiţi paginile de Internet ale mobile.

41.2 Aceste pagini de Internet şi măsurile acestora de protecţia datelor nu se află sub controlul mobile. mobile nu este responsabilă pentru nici un fel de informaţie sau conţinut de pe paginile de Internet ale furnizorilor unor terţe părţi. Orice date personale pe care le furnizaţi unor terţe părţi , care nu au legătură cu mobile, nu sunt acoperite de această declaraţie privind protecţia datelor.

42.0 Agenţia responsabilă de colectarea datelor dumneavostra

42.1 Agenţia responsabilă [‘controlorul de date‘ al informaţiilor dumneavoastră personale este  Airsalm srl ( Societate cu raspundere limitata, inregistrata in Starada Nazionale 9 Cod Postal 33010 Tavagnacco , Provincia Friuli Venezia Giulia – Italia . Capital social: 10.000 EUR, inregistrata ca Camera de Comert si Industrie din Udine avand codul REA_281544 , numarul de TVA – IT : 02703190302 si Codul QR : T9K4ZHO. Pentru orice notificare și procedură de  comunicarea cu firma airsalm  folositi adresa de e.-mail : airsalm@airsalm.ro sau info@urna.ro

43,0 Colectare datelor dumneavoastra

43.1 Aveţi posibilitatea de a naviga pe paginile noastre de Internet, fără să ne spuneţi cine sunteţi sau să dezvăluiţi datele dumneavoastră personale. Din momentul în care ne furnizaţi datele dumneavoastră personale, nu mai sunteţi anonim pentru noi. În cazul în care alegeţi să ne furnizaţi datele dumneavoastră, sunteţi de acord cu transferul şi stocarea informaţiilor respective pe serverele noastre

43.2 Colectăm şi stocăm următoarele informaţii personale:  adresa dumneavoastra de e-mail, adresa de contact, şi în funcţie de serviciul utilizat câteodată informaţii ale firmei de servicii pe care dumenvoastra o reprezentati, datele de login ale computerului, statisticile referitoare la numărul de accesări ale paginii, traficul spre şi de la smartphone sau  ale reclamei sau banerului pe care il puteti avea publicat pe pagina siteului nostru.

43.3 Accesand pagina noastra www.urna.ro prin intermediul cooky-urilor din browserul folosit de dumenvoastra aveţi posibilitatea de a efectua paşi pentru dezactivarea cooky-urilor din browser-ul dumneavoastră, cu toate că acest lucru va afecta probabil posibilitatea dumneavoastră de a utiliza pagina de Internet, sau alte informaţii, inclusiv adresa IP a utilizatorului şi informaţiile standard ale logării pe internet precum si alte informaţii suplimentare de la terţe părţi, inclusiv date demografice şi de navigare. Datele puse la dispoziţie de acele firme, alături de care supervizăm,si respectiv facem schimb de anunţuri.

43.4 Utilizare datelor personale. Folosim datele personale ale utilizatorilor, dacă este cazul , în formă anonimă sau sub formă de pseudonim, în vederea furnizării serviciilor noastre, a soluţionării disputelor, a colectării taxelor şi a soluţionării erorilor si a eventualelor probleme tehnice, in vederea incurajării tranzacţiilor sigure şi a implementării politicilor noastre commerciale di de marketing, a adaptării la experienţa utilizatorilor, evaluarea interesului pentru serviciile furnizate de noi, şi, dacă utilizatorii şi-au dat în mod explicit acordul, informării utilizatorilor despre servicii şi actualizări;

 • Folosim datele dumneavoastra si in scopul efectuării de cercetări de piaţă şi, în cazul în care sunteţi în mod explicit de acord, comunicării de oferte de marketing şi promoţionale, în baza preferinţelor dumneavoastră de comunicare, precum si a efectuării de alte servicii pentru utilizatori decît cele descrise atunci cînd culegem informaţiile
 • Exista posibilitatea de a combina informaţiilor dumneavoastră cu informaţia pe care o culegem de la alte companii şi utilizarea ei în vederea îmbunătăţirii şi personalizării serviciilor, conţinuturilor şi publicităţii furnizate de către noi, a comparării informaţiilor în vederea acurateţii acestora şi efectuării unei verificări de către terţe părţi. Avem posibilitatea de procesarea datelor în numele dumneavoastră sau în concordanţă cu scopurile asupra cărora sa căzut de acord in scopul prevenirii activităţilor potenţial interzise sau ilegale, şi implementării acordului utilizatorilor.
 • Aveţi în orice moment posibilitatea de a vă opune, cu efect pe viitor, folosirii informaţiilor dumneavoastră personale sub formă de pseudonim în scopuri de marketing, de cercetare a pieţei sau pentru un design orientat pe cerere al paginii noastre de Internet, prin trimiterea un mesaj prin e-mai: info@urna.ro

44.0 Dezvăluirea datelor pe care le avem

44.1 Nu vindem sau închiriem datele dumneavoastră personale către terţe părţi, în scopurile de marketing ale acestora, fără acordul dumneavoastră explicit. Există posibilitatea de a dezvălui informaţii pentru a răspunde cerinţelor prevăzute de lege, pentru a implementa politicile noastre, pentru a răspunde unor pretenţii legate de faptul că o postare sau un altfel de conţinut încalcă drepturile altora, sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranţa oricărei persoane (de exemplu, în cazul în care furnizaţi informaţii de contact false sau afirmaţi că sunteţi o altă persoană, există posibilitatea să transmitem informaţiile către oricare terţă parte lezată, către agentul respectivei părţi sau către orice organ legal cum ar fi:

 • Furnizorilor de servicii care ajută la operaţiunile noastre legate de afaceri (precum investigarea fraudelor, colectarea facturilor, programe afiliate şi de recompensare, precum şi opţiuni îmbunătăţite de afişare, inclusiv hărţi în anunţuri cu locaţia reprezentanţei).
 • Paginilor de Internet ale terţelor părţi şi ale editorilor, astfel încât reclamele (sau conţinutul reclamelor) publicate pe paginile de web ale www.urna.ro să poată fi publicate, de asemenea, pe mai multe locaţii sau portaluri de informare.
 • Reprezentanţilor organelor legale sau altor oficiali guvernamentali, ca răspuns la cereri verificate, legate de o investigaţie criminalistică sau la o presupusă activitate ilegală. În asemenea cazuri, vom dezvălui informaţii relevante pentru investigaţie, precum numele, oraşul, provincia/domeniul, codul poştal, numărul de telefon, adresa de e-mail, istoricul ID-ului utilizatorului, adresa de IP, plângerile legate de fraude, şi istoricul ofertelor şi al listing-urilor.
 • Altor entităţi de afaceri, în cazul în care intenţionăm o fuziune sau achiziţionarea de către respectiva entitate de afaceri. În cazul în care se va produce o astfel de combinaţie, vom cere ca nou combinata entitate să urmeze această politică de confidenţialitate, referitoare la datele dumneavoastră personale. În cazul în care informaţiile dumneavoastră personale vor fi folosite contrar acestei politici, veţi fi anunţat în prealabil.

45.0 Informaţii pe care le furnizaţi altor părţi

45.1 Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că informaţia pe care o postaţi pe paginile de internet ale domeniului web administrat de noi  este, în mod evident, disponibilă public şi astfel dezvăluită altor utilizatori de pe paginile de internet al altor domenii corelate cu acesta.

45.2 De asemenea, în contextul unei tranzacţii, s-ar putea să fie nevoie să furnizaţi altor părţi informaţii personale şi financiare, în vederea efectuării tranzacţiilor. Nu putem garanta confidenţialitatea sau siguranţa informaţiilor dumneavoastră, pe care le furnizaţi direct căţre alţi utilizatori de pe paginile de internet  şi, de aceea, vă încurajăm să evaluaţi politicile de confidenţialitate şi securitate ale partenerului dumneavoastră de afaceri, înainte de a participa la o tranzacţie şi de a alege să furnizaţi informaţiile dumneavoastră personale.

45.3 Informaţiile altor părţi pe care ni le furnizaţi . În cazul în care furnizaţi către mobile informaţii personale ale altor părţi, sunteţi responsabil pentru respectarea prevederilor din Legea privind protecţia datelor personale şi ale altor prevederi de protecţia datelor. Puteţi furniza doar acele informaţii personale, pentru care aveţi aprobările şi autorizarea necesare în acest sens.

45.4 Aceste informaţii vor fi utilizate în conformitate cu prevederile privind protecţia datelor ca procesare de date, în numele şi în scopurile detaliate în cadrul prezentei politici (precum cea de a răspunde cerinţelor legale, de a implementa politicile noastre, de a proteja drepturile, proprietatea sau siguranţa oricărei persoane). Aceste informaţii personale nu vor fi folosite în scopuri de marketing ori cercetare de piaţă decât în cazurile în care utilizatorul şi-a dat acordul explicit în acest sens.

46.0 Solutionarea litigiilor

46.1 Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentul contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, daca nu se poate rezolva, pe cale amiabila, de catre reprezentantii partilor, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie din Udine – Italia in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti.

46.2 Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie sau in cazul in care eventualele neintelegeri privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea sau incetarea lui nu se vor putea rezolva pe cale amiabila, partile au convenit sa se adreseze instantelor judecatoresti competente.

47.0 Comentariile utilizatorilor pe site.

47.1 Airsalm  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

47.2 Airsalm nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

47.3 In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Airsalm  si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media si orice domeniu web de proprie tate sau alte site-uri partner care pune in vanzare produse destinate sectorului funerar si administratia cimiteriala in general.

47.4 Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare. Site-ul pe care il folosisti si care este disponibil utilizatorilor nostri la pagina web www.urna.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Airsalm  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

47.5  Airsalm nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.urna.ro  sau al altor domenii web corelate cu acesta sau site-uri partner. Airsalm  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin link-uri  de pe domeniul web www.urna.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii domeniilor web  in cauza.

48.0 Abonarea si dezabonarea la newsletter

48.1 Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.urna.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea neconditionata si netratabila a termenilor presentului contract de utilizare. urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

48.2 Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

48.3 Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

48.4 Airsalm detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

48.5 Abonatii newsletter-ului Airsalm pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

48.6 Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Airsalm mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Airsalm nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

48.7 Airsalm isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Airsalm are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

49.0 Politica de confidentialitate

49.1 Airsalm   garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Airsalm  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

49.2 Furnizarea datelor personale catre Airsalm nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

49.3 Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail info@urna.ro, sau prin posta la adresa: Via  Nazionale 9, Cap 33010 Tavagnacco – Udine ( Italy )

49.4 Airsalm  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

49.5 Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate pe servere sunt transmise pe cale electronica, Airsalm nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Airsalm va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

49.6 Informatiile furnizate catre Airsalm sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor online, trimiterea de mesaje personalului, utilizatorilor si partenerilor care folosesc sistemul pus la dispozitia lor de catre  Airsalm prin  abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Airsalm  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

49.7 Airsalm certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

49.8 Airsalm  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Airsalm  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Airsalm in domeniulweb www.urna.ro in scopul precizat in prezentul document.Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Airsalm, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Airsalm a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

 • Nota de informare privind protectia datelor personale

50.1 Airsalm respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le furnizati in momentul inregistrarii sau operarii in cuprinsul acestui site.

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, airsalm are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana fizica.
 • Scopul colectarii datelor este de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor, oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra, solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra, emiterea documentelor de facturare, alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.
 • Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica: deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online, obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite. Informatiile private inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Airsalm , utilizatori si partenerii contractuali ai acestuia.
 • Datele cu caracter privat nu sunt disponibile public exceptie facand datele care apar in documente oficiale conform legii si care pot fi accesate de catre membrii site-ului (nume asociati si administratori). Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Airsalm srl, cu sediul legal in Via Nazionale 9 Cap 33010 Tavagnacco – Udine ( Italia ) sau prin e-mail la adresa indicata acest continut.
 • De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Orice persoana fizica sau juridica  are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct in acest caz persoanele juridice nu fac obiectul Legii nr. 677/2001.

51.0 Limitarea raspunderii

51.1 Prin folosirea acestui domeniu utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele firmati. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel proprietarul acestui site  nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web corelate ale acestuia sau a tranzactiilor si contractelor commerciale pe care utilizatorul se stabileste cu terte persoane sau societati commerciale care nu sunt raspunzatoare sau sub controlul direct al airsalm srl .

51.2 Airsalm srl  nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca datele produselor publicate de catre terte persoane , care nu apartin de airsalm srl si nu sunt legate in vreun alt mod de proprietarul acestui site sunt exacte si corespund intocmai.Serviciul online de promovare pe acest site va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24, proprietarul acestui domeniu avand  obligatia ca sa remedieze cat mai repede posibil orice eroare de program sau disfunctionalitate a domeniului.

 • FORTA MAJORA
 • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat
 • Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

53.0 LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

53.1 Prezentul contract este supus legii din Romania  unde Vanzatorul si Cumparatorul isi au sediul legal. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Romania.

54.0 Dispozitii finale

54.1 Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Airsalm  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator

54.2 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Airsalm , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului care poate fi accesat de catre utilizatori sau parteneri la adresa web www.urna.ro