Despre noi

urna.ro – urne funerare incinerare

Profesionalism, Încredere, Transparență și Pasiune pentru produsele de calitate (urne funerare incinerare) sunt pentru noi valori „offline” care ne însoțesc în tot ceea ce facem online în prezentarea produselor noastre familiilor care se găsesc în situația de a cumpăra un produs de calitate pentru a confirma respectul și demnitatea umană față de o persoană dragă care nu mai este printre noi.

Site-ul web urna.ro prezintă persoanelor fizice produse de calitate exclusive oferind atât produsul cât și livrarea la un preț competitiv garantând cumpărătorului un produs de calitate fără compromis. Vă mulțumim pentru că vizitați pagina noastră web și vă invităm să rămâneți în legătură cu noi atât pe paginile site-ului nostru și pe cele ale rețelelor noastre de socializare.

Profesionalism, Încredere,
Transparență și Pasiune

Misiune

Oferim clienților noștri un produs de calitate și un serviciu profesional, garantând și certificând calitatea acestora. Urnele funerare comercializate de către firma noastră sunt în cea mai mare parte „made in Italy”. Produsele noastre fac parte dintr-un program exclusiv de verificare a calității garantând persoanelor care comandă pe site achiziția unui produs a cărui proveniență și calitate este Certificată.

Percepem esența lucrurilor a mentalității oamenilor și urmărim ceea ce este cu adevărat important. Simplitatea și rapiditatea  ne conduc la rezultate eficiente în care calitatea produselor noastre rămâne o valoare fundamentală. Acționăm și comunicăm într-un mod deschis și informal și răspunsul nostru la dimensiunea în creștere a organizației și la complexitatea piețelor în care suntem prezenți.

Viziune

Persoanele care aleg produsele noastre – urne funerare incinerare au certitudinea de a achizitiona un produs de calitate „Made in Italy” livrat direct cumpărătorului optimizand astfel atât calitatea produsului cumpărat cât și costurile de livrare ale acestuia direct clientului final. Acest lucru a reprezentat de altfel un alt punct forte în ochii companiilor care gestionează și certifică producția și care au decis  să ne  încredințeze marketingul și distribuția la nivel internațional  a produselor lor.

Valori

  • Colaborare

Lucrăm împreună. Dacă vom colabora, vom discuta, ne vom asculta și ne vom ajuta unii pe ceilalți, vom avea rezultate mult mai bune.

  • Responsabilitate

Acționăm în mod responsabil. Dacă ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, vom face schimbări semnificative. Individual sau în echipa, ne asumăm deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

  • Proactivitate

Suntem proactivi. Ne orientăm înspre viitor și chiar noi conducem schimbarea. Ne concentrăm asupra posibilității și nu asupra dificultăților și transformăm indeciziile cu decizii și reactivitatea cu proactivitatea.