URNA.RO

Modalitate de plată

  • Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului urna.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. De asemenea pretul produselor include si costurile de livrare si curierat.
  • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare pagina pentru fiecare produs in parte Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  • Vanzatorul bunurilor / produselor / serviciilor vandute prin intermediul siteu-lui urna.ro va detine o evidenta a facturilor emise catre cumparator putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
  • Prin trimiterea Comenzii, cumparatorul/ clientul / utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile de la vanzator in format electronic la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
  • dupa plasarea unei Comenzi in site-ul urna.ro  clientul / utilizatorul / cumparatorul plaseaza comanda si alege modalitatea de plata si anume.
    – plata cu cardul prin platforma securizata STRIPE
    – plata cu ordin de plata

Pentru comenzile online, poți plăti folosind cardurile de credit și de debit – VISA, VISA Electron, Mastercard si prin OP. Comenzile telefonice se pot achita doar prin transfer bancar.