Urna Tablou


Se numește „Urnă Tablou” si practic la acest capitol ar exista o infinitate de produse realizate din materiale diverse. Propunem persoanelor care doresc sa tina in locuinta personala cenusa persoanei dragi. Oricare din  aceste modele de urna va permite să înlocuiți urna clasică cu un tablou frumos, ales de dumneavoastra  sau puteti personaliza cu o fotografie care reprezinta un moment fericit din viata.

Experienta noastra acumulata in acest domeniu de activitate ne da posibilitatea sa oferim solutii si posibilitati diferite de cele tradizionale pe care societatea noastra a fost in grad sa le prezinte in mod uzual mergand pe ideea de traditie pana in prezent. Oamenii in general sunt inca ancorati ca si mentalitate intr-un mod invechit de a onora memoria unei persoane dragi care nu mai este printre noi. Noi mergem pe  ideea ca aceste modele de urna prezentate pe site-ul www.urna.ro pun la dispozitia persoanei interesate un produs discret care aminteste prezenta unei persoane din viata noastra.

Prezenta unui tablou-urna in locuinta este ceva extrem de personal, emotional si in scelasi timp discret. Practic orice persoana care este in vizita la dumneavoastra va avea impresia ca admira un tablou ca si oricare altul si nicidecum nu va cunoaste faptul ca este vorba despre o urna funerara  cu exceptia cazului in care dumneavoastra o sa-i faceti cunoscut acest lucru.

Munca noastra nu este un tabu pentru noi. Nu vom inceta niciodata de a cauta solutii noi, inovatoare care sa raspunda dorintelor persoanelor indoliate care au pierdut din viata lor o persoana draga si care decid in mod responsabil ceea ce doresc sa se intample atunci cand ei nu vor mai fi printre noi.

Click aici pentru toate produsele din categoria de Urne pentru locuinta

Promotiile urna.ro le puteti gasi aici: https://urna.ro/categorie-produs/promotii/

Comentariile sunt inactive